-

 . . .* . . . . . .* . . . . . .* . . .

Alle killinger sælges med kontrakt. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre hvad denne kontrakt indebærer.

Vi tager depositum for at reservere en kat. Denne udgør 1/3 af salgsprisen. Depositum tages i god tro og refunderes ikke, hvis killingekøber vælger fra.

Killingerne sælges som:

Kælekat:  Prisen for en kælekat ligger typisk i mellem 2500 og 4000 kr. Katten må ikke bruges til avl, men kan i de fleste tilfælde udstilles som kastrat.

 

Avl/Udstilling: Killingen har nogle gode linier og har potentiale til at give showkvalitetesafkom. Med den rette pleje vil den kunne udstilles. Prisen for en killing til avl/show ligger typisk mellem 4000 og 8000 kr. afhængig af kvaliteten.

 

Der følger en FIFé-godkendt stamtavle med og hvis den skal bruges til avl/udstilling vil den være mikrochippet. Endvidere vil killingen være vaccineret mindst én gang inden den flytter hjemmefra. Killingerne flytter ikke hjemmefra før de er mindst 12 uger og nogle gange ældre, afhængig af, om jeg synes de er klar til det.

 

Jeg har følgende grupper:

Til salg: Killingen er ledig og kan reserveres mod betaling af depositum.

Reserveret: Der er lagt depositum for killingen og den betragtes som solgt.

Solgt: Det fulde beløb er betalt og er ikke længere tilgængelig.

 . . .* . . . . . .* . . . . . .* . . .

Efter en opdrætterkollega's dårlige oplevelse med en FIFe registreret opdrætter gør jeg opmærksom på at jeg ikke overlader mine killinger til avl for at mine exotics/persere skal ( mis) bruges til en *anden race* eller en ikke *godkendt race* Dette vil blive nedfældet i min kontrakt fremover.


Ser du en ikke anerkendt kat/killing hvor en kat fra mig er en af forældrene kan du være sikker på at jeg er ganske uvidende i en sådan sag idet jeg ikke går ind for dette og jeg er meget ked af at det kunne ske.

Hvis du er af samme mening som jeg, vær da varsom med hvem du overlader dine dejlige killing til, nedfæld dette i en kontrakt da et lovet ord åbenbart ikke er til at stole på.